Yeni yılda 'da insan odaklı çalışmalarımız sürecektir.

Yeni yılda

Erdek belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı'nın yeni yıl mesajı

Mutlu bir gelecek, ülkemiz ve tüm insanlık için aydınlık günler beklentilerimizi, yeni bir yılın başlangıcında daha da güçlendirerek umudumuzu yarınlara taşıyoruz.

Yarınlar hep bir umuttur. Geçmişte yaşanan olumsuzlukların yeniden yaşanmayacağı, mutlulukların ise artarak bizleri kucaklayacağı günlerin umududur. Yeni başlangıçlar bu umudumuzu güçlendiren, beklentilerimizi tazeleyen bir güç anlamı taşımaktadır.

Yeni bir yılın başlangıcında, geçen yılın değerlendirmesini yapmak, gelecek beklentilerimizin doğru şekillendirilmesinde büyük önem taşıyor.

Belediye hizmetlerinde kalite her geçen yıl biraz daha arttırılarak. İnsana değer veren, her düşünceye eşit uzaklıkta ve sevgiyle yaklaşan bir yönetim anlayışıyla, halkımızla bütünlenilmiştir.

Bu anlayış, Erdek’te çok ciddi kazanımlar sağlamıştır. Erdek insanlarının hoş görü çerçevesinde herkesin düşüncesine saygı gösterildiği, dayatmacı bir yönetim anlayışından uzak, insan mutluluğunu temel alan, ona değer veren çağdaş bir kent yönetimi anlayışı benimsenmiştir.

Bu temel anlayışla, halkımızın beklediği hizmetleri kente kazandırma konusunda ciddi atılımlar yapılmıştır. Yeşil alanların korunması, çoğaltılmasında ciddi çalışmalar sağlanmıştır. Donanımlı çocuk parkları, Sosyal projelerle toplumun sıkıntı yaşayan kesimlerinin elinden tutulmuştur. Kültür sanat etkinlikleri ile Erdek adını tüm ülkede duyuran bir marka kent olma noktasında önemli yol kat etmiştir. Hazırlanan yeni kent düzenleme projeleri ile Erdek’e yakışacak düzenleme çalışmaları hızla sürmektedir.

Erdek, önümüzdeki beş yılda önemli kazanımlar sağlayan sosyal demokrat hizmet geleneğini sürdürerek daha da ilerilere taşıyan ekibimize desteğinizi sürdüreceğinize tüm kalbimle inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 2015 yılının Erdek, ülkemiz ve tüm insanlık için umut, huzur, dostluk ve barış getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlar, tüm hemşerilerime en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.

                                                       Mim. Hüseyin SARI

                                                  ERDEK BELEDİYE BAŞKANI



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı